Deel zoveel liefde als je kan! Hier alvast onze top 5 ideeën voor Valentijn

Ongelooflijk maar waar, de Januari maand ligt reeds achter ons. We hopen op wat lente stralen, de dagen worden langer en dat geeft ons moed. Met Februari komt ook een zeer liefdevolle dag dichterbij...;-)

Valentijn is niet langer enkel een dag voor geliefden en liefdes paren.  Het is dit jaar meer dan ooit een bijzondere dag, waar we onze naasten, familie, vrienden en collega’s zeker eens extra ‘in de bloemetjes’ willen zetten.  We zijn zo veraf van elkaar maar ook zo dichtbij, misschien wel dichter en verbondener dan ooit.  We hebben steun en motivatie bij elkaar gevonden, ook als is het op veilige afstand.  Toch verlangen we met z’n allen naar dikke knuffels en genegenheid van ieder die we in ons hart dragen.   

Om Valentijn, naast dé dag van de liefde, ook een dag van warmte en appreciatie te maken, hebben we alvast voor jou 5 geschenk-ideeën uitgewerkt om 14 februari ‘samen’ te vieren.

1. Submerged Flowers - zorgzaam ook met bloemen

Bij Valentijn horen rozen of andere mooie bloemen. Bij deze vaas worden bloemen ondergedompeld in water, waardoor de bloemen langer mooi blijven.

Dé bloementrend van het moment!

2. Bloemenabonnement - liefde is oneindig 

We hebben allemaal zowaar een abonnement op alles: onze telefoon, Netflix, de krant, de fitness, …dus waarom geen abonnement voor frisse boeketten in huis.  Volledig op maat waarbij je zelf kiest voor de frequentie, de duurtijd en de stijl van het boeket.  Zo vergeet je niet om de liefde te delen maar doe je het op automatische piloot.

 3. Rode rozen – traditionele liefde bestaat nog steeds

Voor wie de traditie graag in ere houdt, dan ga je voor een vol boeket met rode rozen.  Google op Valentijn en je zal de roos het meest zien verschijnen.  Je kan voor deze classic beauty kiezen in verschillende formaten. 

4. Menza Plaid – omarm me met de mantel der liefde

Deze super zachte plaids houden je lekker warm zowel in de winter als het voorjaar, wanneer we terug net iets meer buiten leven en kunnen genieten van een mooie avond bij een ondergaande zon. Lekker samen maar ook comfortabel even alleen.

5. Interieur object – er hangt gekunstelde romantiek in de lucht 

Deze houten objecten passen in elk interieur.  Geef ze een mooie plaats bij jouw thuis of schenk ze aan iemand bijzonder.  De cirkel met koppel en het hart stralen beide zorgzaamheid en warmte uit.

    

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd