Haal een boeket uit de muur bij d’Orangerie Zedelgem

In Nederland halen mensen al sinds een aantal jaar een ‘kroket uit de muur’. Maar wist je dat je sinds kort ook een boeket van topkwaliteit uit de muur kunt halen? d’Orangerie heeft vanaf april een bloemenautomaat. Een automaat waar je een dagvers snijboeket kunt kopen van de beste kwaliteit. Lees er alles over in de nieuwste blog hieronder.

 

Flowerbox uit de muur!?

 Het idee voor een bloemenautomaat komt van a-florist Heidi Rotsaert. De corona pandemie heeft de wereld ondertussen al meer dan een jaar in zijn macht. Alle a-floristen bleven uiteraard niet bij de pakken zitten en gingen hier erg creatief mee om. In het afgelopen jaar zette iedereen hun beste beentje voor om zich aan te passen aan de veiligheidsvoorschriften. Omdat er minder mensen in de winkel binnen kunnen kwam Heidi op het idee om een bloemenautomaat voor de deur te installeren. Bovendien is de automaat nog veel sneller dan de webshop en staat hij los van de openingsuren van de winkel. Door deze wendbare aanpak maakt Heidi zo van d’Orangerie een ‘Future Proof’ winkel.

 Dagverse snijboeketten

In de bloemenautomaat van d’Orangerie zul je vooral dagverse snijboeketten terugvinden, maar ook heel wat ander moois. Zo zul je er ook orchideeën en cadeaubonnen kunnen kopen. Dit maakt de automaat echt uniek in haar soort. De automaat zal begin april operationeel zijn en zal te vinden zijn in de muur, naast de winkel etalage.

Wil je graag meer info of wil je bloemen bestellen bij ons, contacteer ons of kom een kijkje nemen! 

Innovatieve groetjes, 

d' Orangerie Zedelgem

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd